Selecteer een pagina
Ligbed Salamanca sooty | Bon-Dia Outdoor Living tuinmeubelen

Languit genieten in het zonnetje in uw tuin, op uw balkon of boot … met het ligbed Salamanca sooty van Bon-Dia lacht de zomer u tegemoet!

Dit outdoor ligbed beschikt over een verstelbare rugleuning en is vanwege de unieke materialen weerbestendig, uv-bestendig en gemakkelijk in onderhoud.

✓ Kan het hele jaar buiten staan
✓ Sterk water afstotend
✓ Schimmelwerend
✓ Kleurvast
✓ Eenvoudig schoonmaken

Lengte: 192 cm
Breedte: 90 cm
Lighoogte: 40 cm
Lengte hoofdsteun: 70 cm

Terug naar collectie Bekijk dealers

Product omschrijving

Een droom van een ligbed

Niet alleen moeten de tuinmeubelen van Bon-Dia functioneel zijn maar uiteraard ook mooi! De tuinmeubelen van Bon-Dia zijn gemaakt van kwalitatief hoogwaardige stoffen en materialen en hebben een uniek, strak design met luxe uitstraling.

Natuurlijk heeft iedereen zijn eigen wensen en misschien heeft u al uw ogen laten vallen op een bepaald ligbed. Toch raden wij u aan ook eens te kijken bij de overige ligbedden. De Bon-Dia ligbedden hebben hun eigen unieke voordelen en eigenschappen, zoals het ronde loungebed Gabrio.

Het materiaal van uw outdoor Salamanca ligbed

De kussens van Bon Dia tuinmeubelen zijn gemaakt van Sunbrella zoals ook terug te zien is bij het Salamanca ligbed. Deze stof is erop gemaakt de meest barre weersomstandigheden te doorstaan en is UV-bestendig en zeer sterk.  Een ander voordeel is dat er gebruik wordt gemaakt van ‘quick dry foam’. Dit schuim laat water zeer snel doorlopen waardoor het met 30 minuten al weer droog kan zijn. Dit zorgt ervoor dat schimmels geen kans krijgen.

Het frame van het ligbed bestaat uit aluminium en is daardoor licht van gewicht en dus makkelijk te verplaatsen. Aluminium is verder een sterk en onderhoudsvrij materiaal.

Naast ligbedden heeft Bon Dia ook andere prachtige tuinmeubelen zoals loungesets en diningsets. Kijkt u dus gerust eens bij het andere Bon-Dia outdoor meubilair en stem uw tuinmeubelen op elkaar af.

Uw Salamanca ligbed zelf bekijken?

Bekijk en probeer uw favoriete ligbed en ervaar zelf de topkwaliteit. Dit kan bij een van onze Bon-Dia partners met tuinmeubelwinkels door geheel Nederland, waardoor er altijd wel een Bon-Dia tuinmeubelen aanbieder bij u in de buurt zit.

U heeft nog vragen of wilt een partnerschap met Bon-Dia ? Kijk even bij onze veelgestelde vragen of neem contact met ons op!

Contact

Postbus 3200
5930 AE Tegelen

telefoon: 077- 37 30 672
e-mail: info@bon-dia.nl

© Bon-Dia Outdoor living