Selecteer een pagina

Collectie
Bon-Dia Outdoor Living

Producten

De producten van Bon Dia Outdoor Living zijn zorgvuldig voor u samengesteld. Van de mooiste loungesets, tot de hipste tuintafels en meest relaxte ligstoelen. Onze duurzame design buitenmeubelen passen in elk buiteninterieur, alhoewel ze binnen zeer zeker ook niet misstaan.

Wilt u een loungeset met lekker veel plofkussens? Maar ziet u op tegen het steeds weer naar binnen halen van alle kussens? Met het tuinmeubilair van Bon Dia is dat helemaal niet nodig. Uw Sunbrella kussens kunnen gewoon het gehele jaar buiten liggen. Het is zelfs niet nodig om uw set met een hoes te beschermen tegen weersinvloeden. Maar het mag natuurlijk wel.

Soorten weerbestendige tuinmeubelen Bon Dia
• All weather loungebanken
• All weather loungestoelen
• All weather ligbedden
• All weather relaxfauteuils

Bekijk het outdoor meubilair van Bon-Dia en wordt ook partner van Bon-Dia outdoor meubilair.

Selecteer uw product categorie

Overtuig uzelf en kom proefzitten!

Sunbrella stoffen zijn ontwikkeld om leven op het water te weerstaan. Waar kunnen we u het Bon Dia outdoor meubilair beter laten zien dan op de Boulevard Nautique in Roermond? Op het dak van deze drijvende jachthaven maakt u kennis met de parels van ons buitenmeubilair.

Uiteraard kunt u ook terecht bij een van onze andere partners. Bezoek onze partnerpagina en vindt een Bon-Dia dealer bij u in de buurt!

Contact

Postbus 3200
5930 AE Tegelen

telefoon: 077- 37 30 672
e-mail: info@bon-dia.nl

© Bon-Dia Outdoor living