Selecteer een pagina

Materiaal Outdoor Meubilair

Materiaal Bon-Dia

Alleen het meest weerbestendige materiaal is goed genoeg voor het outdoor meubilair van Bon Dia. De combinatie van Sunbrella stof en sneldrogend schuim zorgt dat u uw loungeset, tuinset of ligbed 365 dagen per jaar buiten kunt laten staan. Zeer onderhoudsvriendelijke, sneldrogende all weather tuinmeubelen met luxe uitstraling!

Quick dry foam

Voor het outdoor meubilair van Bon-Dia wordt gebruik gemaakt van bijzondere materialen; Quick dry foam en Sunbrella stof. Een super combinatie voor buitenmeubelen omdat het tegen alle weerinvloeden bestand is. En meer dan dat … De Bon-Dia collectie biedt buiten een hoog zitcomfort ook de luxe uitstraling van duurzaam design tuinmeubilair

Klik op bovenstaande afbeelding om deze te vergroten

Quick dry foam kussens

De sneldrogende kussens van Bon Dia outdoor meubilair zijn niet ontworpen om water tegen te houden maar juist zo snel mogelijk door te laten. Water loopt dwars door het speciale Quick Dry Foam heen, waardoor het schuim supersnel opdroogt. Een regenbui? Geen enkel probleem, na een half uurtje geniet u weer op uw droge loungeset!

Sunbrella

Sunbrella is een stof die het hele jaar buiten mag staan en bestand is tegen alle weerinvloeden. Of het nu sneeuwt, regent, of hagel…

Sunbrella is de absolute kampioen onder het outdoor textiel.

Van Sunbrella stof werden oorspronkelijk legertenten gemaakt die soldaten bescherming boden tegen regen, wind en zeewater.

Alle voordelen op een rij:

N

Sterk water afstotend

N

Kan het hele jaar buiten staan

N

Geen gesleep met kussens

N

Vuilafstotend

N

Eenvoudig schoonmaken

N

Prachtige uitstraling

N

Voelt zacht aan

N

Kleurvast

Overtuig uzelf en kom proefzitten!

Sunbrella stoffen zijn ontwikkeld om leven op het water te weerstaan. Waar kunnen we u het Bon Dia outdoor meubilair beter laten zien dan op de Boulevard Nautique in Roermond? Op het dak van deze drijvende jachthaven maakt u kennis met de parels van ons buitenmeubilair.

Uiteraard kunt u ook terecht bij een van onze andere partners. Bezoek onze partnerpagina en vindt een Bon-Dia dealer bij u in de buurt!

Contact

Postbus 3200
5930 AE Tegelen

telefoon: 077- 37 30 672
e-mail: info@bon-dia.nl

© Bon-Dia Outdoor living