Selecteer een pagina

Partners Bon-Dia

Partners van Bon-Dia

Een samenwerking met Bon-Dia kan er voor iedere onderneming anders uit zien. Dit kan betekenen dat u outdoor tuinmeubilair wilt verkopen in uw showroom en/of op uw online webshop. Maar ook kan dit betekenen dat u op zoek bent naar linkruil mogelijkheden. 

Biedt uw klanten ook een uitgebreid aanbod van het beste weerbestendige tuinmeubilair en wordt zelf ook partner outdoor meubilair. Bekijk de Bon-Dia collectie en onderstaande lijst van partners en overtuig uzelf van deze unieke buitenmeubelen!

Ook partner outdoor meubilair worden? Bon Dia Outdoor Living is een collectie duurzame design tuinmeubelen met unieke eigenschappen.

Deze outdoor meubelen bieden vele voordelen, zo weerstaan ze het ergste vuil en zijn ze bestand tegen regen, wind, zon en zelfs zee!

Het Bon-Dia outdoor meubilair is helemaal ontworpen en ontwikkeld om het hele jaar door buiten te kunnen blijven staan, ook op uw boot of jacht!

Doordat wij veel waarde hechten aan de keuze voor nieuwe locaties zodat wij de kwaliteit van ons merk kunnen blijven garanderen, zijn wij op zoek naar partners.

Op het ‘dek’ van Boulevard Nautique vindt u de collectie van Bon Dia all weather meubelen die door hun unieke eigenschappen zelfs zeewater bestendig zijn.

Bezoek de Bon-Dia outdoor showroom en overtuig uzelf ervan waarom deze all weather meubelen uitermate geschikt zijn als boot meubilair!

Timmermans Tuinmeubelen, een bedrijf met meer dan 50 jaar ervaring op het gebied van tuinmeubelen en met 3 luxe showrooms in het zuiden van Nederland.

De superieure kwaliteit van het materiaal en het uitstekende zitcomfort maken van de Bon-Dia collectie een meer dan welkome aanvulling op hun assortiment!

Uw zoektocht naar nieuwe tuinmeubelen begint bij kiezen voor de juiste online shop. Waar beter te beginnen dan bij dé online specialist, tuin-meubelen.nl?!

Met behulp van een zeer gebruiksvriendelijke webshop doet het tuin-meubelen.nl team er alles aan u te helpen bij het online vinden van uw perfecte outdoor meubilair.

Laat u inspireren, enthousiasmeren en adviseren! Rijkenberg Tuinmeubelen is een familiebedrijf (1875) en gespecialiseerd in de verkoop van tuinmeubelen.

Met een inspirerende showroom van meer dan 1.100m2  wordt er alles aan gedaan om van het buitenleven echt genieten te maken. 

Bij Vivaldi XL in Zevenaar heeft u een ruime keuze aan tuinsets in alle denkbare vormen en materialen. De tuinmeubelen zijn vrijwel allemaal direct uit voorraad leverbaar. 

Niet alleen kunt u voor tuinmeubelen terecht maar ook op meubelgebied vindt u hier een uiterst verrassende en complete collectie.

Service met een persoonlijke touch! 
Van dining- en loungesets, ligbedden, stoelen tot moderne parasols. Precies in uw smaak, kleur en uitvoering.

Ook het Bon-dia outdoor meubilair vindt u terug en is te bezichtigen in de mooie showroom van Mulders Tuinmeubelen in Oudenbosch.

Hoza is al ruim 60 jaar een begrip in Apeldoorn en omstreken op gebied van gereedschappen, ijzerwaren, tuinhout maar ook tuinmeubelen, waaronder het merk Bon-Dia.

Een breed assortiment, zeer scherpe prijzen, persoonlijke aandacht en met service hoog in het vaandel! 

Boulevard Nautique Roermond

Maashaven 4
6041 TB Roermond

Timmermans Tuin en Serremeubelen

Schaarbroekerweg 16
6042 EJ Roermond

Tuin-meubelen.nl

Landweerweg 12a
5915 PC Venlo

Rijkenberg Tuinmeubel

Industrieweg 43
3641 RK Mijdrecht

Plaggenmarsch Tuinmeubelen

Lange Spruit 3
7773 NE Hardenberg

Mulders Tuinmeubelen

Molenstraat 131
4731 HD Oudenbosch

De eerste stap naar samenwerking met Bon-Dia!

Onze collectie outdoor meubilair, van loungesets tot barsets tot plantenbakken, zijn niet alleen weerbestendig maar ook zeer onderhoudsvriendelijk! Met Bon-Dia buitenmeubelen stelt u uw klanten zeker niet teleur!

Hebben de unieke eigenschappen van onze Bon-Dia collectie u ook weten te overtuigen en  bent u als detaillist ook geïnteresseerd in een samenwerking? Neem contact op via onderstaande mail en wordt ook partner outdoor meubilair!

Neem contact op

Contact

Postbus 3200
5930 AE Tegelen

telefoon: 077- 37 30 672
e-mail: info@bon-dia.nl

© Bon-Dia Outdoor living