Selecteer een pagina

Wat is Sunbrella?

Over sunbrella?

Sunbrella is een ijzersterke stof die het hele jaar buiten mag staan en bestand is tegen alle weersinvloeden. Of het nu sneeuwt, regent of hagelt.  De absolute kampioen onder het outdoor textiel!

Het outdoor meubilair van Bon Dia is bekleed met Sunbrella.  Dit is een duurzame stof met unieke eigenschappen die ervoor zorgt dat uw tuinmeubelen het gehele jaar door buiten kunnen blijven staan!

Sunbrella Stof

Speciaal ontwikkeld voor het buitengebruik is de Sunbrella stof voorzien van een specifieke nabehandeling die het doek beschermen tegen vlekken, vetvlekken, vloeistoffen en opspattend zout water of chloor water.

Deze enorm sterke stof komt oorspronkelijk uit de wereld van de legertenten en moest soldaten beschermen tegen zeewater, regen en wind. Het biedt dan ook enkele unieke eigenschappen;

Sterk vuilafstotend | Sterk waterafstotend | 100% kleurvast

Altijd buiten, nooit vies!

Sunbrella stof is zo sterk afstotend dat het ook geen vuil opneemt. Met een beetje water en een klein beetje schoonmaakmiddel poetst u vlekken  eenvoudig van uw Sunbrella lounge set af.

Valt er koffie, thee of limonade over uw tuinset heen? Lopen de kinderen per ongeluk met schoenen en al over de nieuw bank? Geen probleem, u veegt het vuil er zo vanaf.

Bekijk de video en overtuig u zelf!

<iframe width="565" height="285" src="https://www.youtube.com/embed/UybJBHYXBxc?rel=0&controls=0&showinfo=0" frameborder="0" allow="autoplay; encrypted-media" allowfullscreen></iframe>
<iframe width="565" height="285" src="https://www.youtube.com/embed/wr07S3Dpmbc?rel=0&controls=0&showinfo=0" frameborder="0" allow="autoplay; encrypted-media" allowfullscreen></iframe>

100% kleurvast

De stof van ons Sunbrella outdoor meubiliar is 100% kleurvast. Dit komt doordat de stof niet uit verschillende kleurlagen bestaat, maar uit één en dezelfde kleurlaag en is door en door geverfd.

U hoeft bij Sunbrella loungesets, tuinsets, ligbedden of andere Bon-Dia producten dus niet bang te zijn voor vervaging van de kleur.

Bekijk de video en overtuig u zelf!

Allerlaatste tuintrends

Sunbrella designers reizen veel en verwerken de allerlaatste trends in kleuren en dessins. Sunbrella stof voelt heerlijk zacht aan, net als de stof van uw binnen bank. Dit geeft niet alleen een hoog zitcomfort, maar ook de luxe uitstraling van duurzaam design tuinmeubilair.

Overtuig uzelf en kom proefzitten!

Sunbrella stoffen zijn ontwikkeld om leven op het water te weerstaan. Waar kunnen we u het Bon Dia outdoor meubilair beter laten zien dan op de Boulevard Nautique in Roermond? Op het dak van deze drijvende jachthaven maakt u kennis met de parels van ons buitenmeubilair.

Uiteraard kunt u ook terecht bij een van onze andere partners. Bezoek onze partnerpagina en vindt een Bon-Dia dealer bij u in de buurt!

Contact

Postbus 3200
5930 AE Tegelen

telefoon: 077- 37 30 672
e-mail: info@bon-dia.nl

© Bon-Dia Outdoor living